Kent Ekeroth fortsätter med sitt korståg…

Det tyska rasisitska partiet Pro-NRW höll en konferens i staden Gelsenkirchen igår. Medverkande var bl.a  Vlaams Belang, och det lagom ”Islamkritiska” dansk folkeparti. På konferensen diskuterades hur arvtagarna av den europeiska fascismen skall driva frågan att förbjuda minareter i Europa, eller ”arkitektoniska objekt” som Nima Dervish kallade det.

Ett av de många trollen som fanns att finnas i detta bruna träsk var självaste Kent Ekeroth, som poängterar att han inte är en ”halal hippie”. På senare tid har Kent Ekeroth bl. a försökt ragga väljare bland den judiska kommuniteten i Sverige. Detta gör han genom att driva en förtalskampanj, där muslimer beskrivs som djupt antisemitiska.

Som en skicklig marknadsförare har han alltså börjat nischa sig på den överfulla bruna marknaden. Det är ofta inte invandrare generellt som är ett problem, utan specifikt Araber/muslimer. Detta är givetvis en genomtänkt strategi, inte för att den är rik på intellektuell konsistens dock. Det är helt enkelt inte längre politiskt lönsamt att hetsa mot ”invandrare” och ”svartskallar” som på den gammla goda tiden.  Men den bruna marknadens ständiga törst efter att förnedra och degradera minoriteter har lett till att utbudet har rättat sig efter efterfrågan. Muslim/arab är det nya svartskalle.

Sveriges radio har ett reportage om konferensen i Gelsenkirchen.

Annonser

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: