Muslimsk kolonisering…

Göran Rosenberg om Christopher Caldwells bok

”Jag förstår naturligtvis varför, eftersom den bärande tesen i Christopher Caldwells bok, ”Reflections on the Revolution in Europe”, är att Europas problem beror på något annat än européerna själva, nämligen muslimerna. Europas muslimer är inte européer, hävdar Caldwell, och islam är inte en europeisk religion, och den muslimska invandringen är en främmande kolonisering som hotar Europas existens.”

Notera dock att Göran själv pekat ut ”muslimerna”, i Nyhetsmorgon på Tv 4. Han påstod att det var ”muslimers” fel att judar trakasseras i Malmö.

Annonser

Etiketter: , , , ,

3 svar to “Muslimsk kolonisering…”

 1. Vaileth Says:

  Jag beklagar att du inte har någon djupare analys på din blogg, ofta bara ett konstaterande av fakta. Det är svårt att förstå hur du resonerar och det går inte att bemöta ditt kortfattade resonemang.

  Det är muslimer som ger sig på judarna i Malmö, så nog är det muslimernas fel alltid. Du som analyserar islamofobin kan väl berätta vilka muslimer det handlar om och förklara lite djupare vad det i iakttagelsen Göran Rosenberg gör som handlar om islamofobi. Det mest lättkränkta som finns i dag är en muslim, all kritik mot en muslim hotar hela gruppen muslimer och allt som sägs om muslimer kränker den enskilda individen, muslim eller konvertit eller muslimkramare. Muslimer i Sverige och runt om i världen sätter agendan, eller hur?

 2. blacksheetsrecords Says:

  Ingen bryr sig om vad en patetisk nätrasist beklagar eller inte beklagar, särskilt när det kommer till bekämpandet av de saker som han eller hon stöder, så du kan gott ägna din åt annat. Typ jobba med din usla självbild, eller skaffa lite bildning – det som du och alla andra sd-liknande jönsar saknar.

 3. Vaileth Says:

  Det mest lättkränkta , aggressiva, hatiska och fördomsfulla är en muslim, skulle det ha stått, jag får rätta mig. Muslimer är fantastiska på att måla in sig i ett hörn och bekräfta alla så kallade fördomar om dem. Det är inga fördomar, det är verkligheten, det märks verkligen tydligt på den här bloggen. All kritik eller analys av muslimer och islam är per automatik rasism och islamofobi.

  Tack för ännu en blogg som visar hur muslimer tänker och tycker, man får bara fler och fler exempel på muslimsk lättkränkthet!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: