Nytt krig snart?

Israel’s Shimon Peres and Egypt’s Hosni Mubarak held a discussion on ”reviving the peace process in the Middle East,” according to the state-run Middle East News Agency.”

Apartheid-regimen israel kan inom kort komma att anfalla en andra part. Sedan ett tag tillbaka råder det viss konsensus att israel kommer hämnas Hizb-Allah i Libanon eller slutföra det de påbörjade vintern 2009 i Gaza.

Egyptens president Mubarak träffade Shimon Peres nyligen. Officiellt handlade mötet om att ”återuppliva fredsprocessen”, men alla som följt situationen vet att israel inte vill följa någon fredsprocess. Landet tjänar inget på att fullfölja en process som leder till att deras fiende, det palestinska folket, får ett eget land.

Det är möjligt att mötet istället hade som syfte att underrätta den egyptiske diktatorn om israels planer. Det var så det gick till senast israel bombade Gaza. Hursomhelst är det möjligt att israel inom kort kommer anfalla antingen Hizb-Alllah i Libanon(inkl. civilbefolkningen), eller Hamas (inkl. Gazaborna)

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: