Den dumme Naser Khader, alltid lika opåläst

Muslimofoberna i Danmark anser Sverige vara ett u-land. Exakt, ett u-land som utvecklat JAS-plan, som konstruerar vattendammar i olika delar av världen. Ett u-land som skjuter upp satelliter, gud va jag älskar detta u-land!

Utrikesminister Lene Espersen (K) vill inte kommentera den svenska valrörelsen, men partiets talesman i utrikesfrågor, Naser Khader, kallar Sverige för ett ”u-land” när det gäller yttrandefrihet.”

Annonser

Etiketter: , , , ,

7 svar to “Den dumme Naser Khader, alltid lika opåläst”

 1. Danne Says:

  Ja fast nu var det ju så att Naser Khader sa att Sverige är ett U-land just när det gäller yttrandefrihet, inte U-land generellt…

 2. Kan läsa Says:

  Ett u-land när det gäller yttrandefriheten sa han, som du själv citerat. Vad har JASplan, vattendammar och satelliter med yttrandefrihet att göra?

 3. Tobbe Says:

  Vem kallar du dum? Du borde lära dig att läsa och tolka mellan raderna. Naser Khader tycker inte Sverige är ett u-land men han jämför yttrandefriheten i Sverige med ett u-land. Men ni har alltid tolkat uttalanden hur ni vill och använt det för att svartmåla enskilda individer.

 4. Pelle Says:

  Han citeras ha påstått att Sverige är ”ett u-land när det gäller yttrandefrihet”. Det har kanske inte så mycket att göra med satelliter och JAS-plan?

  Även om jag inte skulle sympatisera med allt SD säger sig stå bakom och jag inte kommer rösta på dem så tycker jag det är uselt att de inte tillåts framföra sitt budskap så att andra kan bemöta det.

 5. Poul E Pedersen Says:

  Korrekt at Khadar i mange tilfælde har talt sort.

  Men i tilfældet her, har han entydigt ret.

  Det gamle svenske demokrati er krøbet i skjul for Islam.

  Redaktørerne for de medier der netop skulle værne om Sveriges grundlovssikrede ytringsfrihed, viser sig som sølle, bange kujoner der opføre sig som dørmåtter for Islams påtrængende, anmasende og ødelæggende tilstedeværelse i dette gamle Svenske rige.

  Hvad er de bange for, disse flæbende skvat der nægter et demokratisk parti at komme til orde for at fortælle sandheden om den tiltagende ødelæggelse af svensk kultur, svensk ejendomsret og Svensk demokrati.

  Ser de da ikke hvad der forgår i Malmø og flere Svenske byer, hvor store områder er okkuperet af Islamske tilflyttere, der nægter Svenske statsborgere adgang til disse Khoran-ghettoer.

  Ser de ikke hvordan f.eks. jøder af gammel Svensk afstamning, jages fra hus og hjem i Malmø’s Muslimhelvede.

  Hvor lang tid vil og kan disse, såkaldte frihedens fanebærere, Svenske redaktører, holde virkligheden ude af deres medier.
  Denne virklighed der kan ses i Svenske fængsler, Svenske hospitaler, i det Svenske bistandsystem.

  Hvornår viser de sig som Svenske stridsmænd der vil kæmpe for deres land og kultur. ??

 6. Muslimska Nyhetsbyrån Says:

  Vad jag menade var att vi Svenskar inte har något att skämmas för när det kommer till vårt land. Sverige är inte något u-land på något sätt, tvärtom är vi välutvecklade när det gäller det mesta.

  Om det finns något u-land i norden så är det ju Danmark, med hänsyn till mänskliga rättigheter.

 7. harning Says:

  @Poul E Pedersen
  I Sverige er der ligesom i Danmark ikke ubegrænset ytringsfrihed.
  Der er ytringsfrihed under ansvar for domstolene (j.f gerne Grundlovens §77). Derfor er det en selvfølge at ikke hvad som helst kan ytres hvordan som helst – et juridisk faktum som både du og Khader synes at overse.
  Det svenske valgsystem har dog visse andre reele problemer ifølge min opfattelse, dem kan du læse mere om i dette indlæg.

  Angående censur och yttrandefrihet omkring det svenska valet så är det min uppfattning att de danska medierna gör sig skyldiga till precis det samma som de anklagar svenskarna för. Mer om det kan läsas i inägget
  Danske medier censurerer svensk parti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: