Under tiden i vårt grannland…

I Danmark är det helt ok att uttrycka sig så här om muslimer

Alla västliga länder är infiltrerade av muslimerna – några av dem talar artigt med oss medan de väntar på att bli många nog för att slå ihjäl oss”, skrev partiets EU-parlamentariker Mogens Camre i sitt tal som delades ut på förhand till pressen på partiets kongress 2001. I talarstolen ändrade han orden ”slå ihjäl oss” till ”få bort oss”. I ett tal på Danmarks Grundslagsdag 2006 slog han fast: ”Islam hör inte hemma i Europa och vår första prioritet måste vara att repatriera muslimerna.”

Annonser

Etiketter: , , , , , , ,

13 svar to “Under tiden i vårt grannland…”

 1. nider Says:

  Skulle det inte vara okej? Danmark är en demokrati.

 2. Muslimska Nyhetsbyrån Says:

  Jo, men vad för slags demokrati är detta? Tyskland var en demokrati innan nazisterna kom till makten…

 3. Anders Says:

  Lite överdrivet men det går inte att förneka att det finns islamister som tänker precis så… och att det finns undersökningar som visat på att ca 20% av muslimer i England kan vara beredda att döda för Islams skull är inte direkt uppmuntrande.

 4. ziczic Says:

  Den slage demokrati, hvor forskellige holdninger er tilladt.

 5. Muslimska Nyhetsbyrån Says:

  Anders:

  Hur många Engelska ungdomar är beredda att döda för Englands skull? Om det vore en majoritet, är det skäl att oroa sig då?

  • majlisaldjinn Says:

   enligt den faktiska islams lagar får man inte döda obeväpnade civila vilket islamister anser att man för döda kvinnor, barn och män.Europas etniska muslimer är Mawali, dvs ickearabiska muslimer och endast araber är muslimer och profeten muhammed är arabernas profet enligt sunnismen och sunniterna är umayydernas tjänare, och shiiter är mushrik.

   Rahl
   Ibadiyya.

 6. Muslimska Nyhetsbyrån Says:

  Majlisaldjinn:

  Enligt Weimarrepublikens konstitution skulle ledamöterna i Reichtag väljas av folket. Man kan alltså påstå att Weimarrepubliken var demokratisk.

  Sen förstår jag inte mycket av vad du försöker säga. Muhammed (Fred vare med honom) är guds profet, en profet som hade i ”uppfrag” att berätta guds ord för människan. Muhammed (fred vare med honom) är således även mänsklighetens profet, inte bara arabers.

  • majlisaldjinn Says:

   En sunnisk ickearab är tjänare till araberna, shiiterna är mushrik polytheism.Den enda riktiga islam kallas för ibadiyya, och vad kallade saddam Iranierna jo han kallade dom för Neo-Shu’ubiyya.

  • majlisaldjinn Says:

   ”Sen förstår jag inte mycket av vad du försöker säga.”
   enligt den faktiska islams lagar får man inte döda obeväpnade civila vilket islamister anser att man för döda kvinnor, barn och män.

   För araberna spelar det ingen roll om man är kristen europe eller mawali europe.dom vill ändå utplåna europerna det är vad undersökning anders nämnde betyde.

 7. Muslimska Nyhetsbyrån Says:

  Och varför skulle dom vilja utrota européer då?

  • majlisaldjinn Says:

   Därför europeer är inte araber.

   • SmurfBurkan Says:

    Komiskt att du blandar ihop en panarabism (en version av den som enbart verkar existera i din fantasi) med islam och i det här fallet det som så ofta kallas för ”politisk islam”. Komiskt, verkligen… Sedan så förstår jag inte varför du tar upp Saddam, han är på inget sett en representant för Islam och han är så långt ifrån någon rättslärd inom Islam man kan komma.
    Du får gärna lägga fram belägg och bevis för ditt påstående om att araber (islamister? ”wahabister”? You tell me…) vill döda alla européer. Det är det man brukar göra när man kommer med ett påstående, grundskolekunskap…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: