Naiva debattörer….

Högern är som väntat lättböjlig gentemot Sd´s framgångar. Nu senast i raden av naiva borgerliga debattörer som vill ”ta debatten” om ”invandrarna”, vilket givetvis innebär uppskruvad retorik gentemot våra muslimska medborgare och en normalisering av invandrarfientlighet,  finner vi Alice Teodorescu

Jag är övertygad om att majoriteten av de människor som lade sin röst på SD gjorde det för att markera ett missnöje mot de etablerade partiernas obefintliga integrationspolitik. Dessa människor kommer inte att övertygas av fler fagra tal om alla människors lika värde.”

Alice lägger fram idén om att Sd´s väljare är trötta på de etablerade partiernas hantering av invandringen. Självfallet är de det! De ogillar ju invandrare, det är det som är grejen. Att de etablerade partierna inte ”tar debatten” bevisar inte att de skulle varit slöa eller nonchalanta, det bevisar att de inte delar samma värdegrund som Sd´s väljare. Det är inget att skämmas över, eller be om ursäkt för. Det ingen anledning att se över partiprogram.

Sd´s sympatisörer har gjort sitt val, och det har de gjort högst medvetet. Det råder ingen hemlighet vad Sd står för. Partiets väljare är inte frustrerade personer som bara vill ”ta debatten”, centralt i deras politiska uppfattning är att de ser inte invandrare som jämlikar. Det är inga värderingar man skall gulla med, istället skall man stenhårt markera för Sd och deras sympatisörer att Sverige även fortsättningsvis kommer vara öppet och tolerant!

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: