Patetiska Arabstater…

Om en månad så kommer Arabförbundet ge israel ytterligare en månad på sig att stoppa bosättningarna, och därefter ännu en månad, och efter det…..

USA får en månads frist till att lösa upp knuten om de israeliska bosättningarna på ockuperad mark som hindrar fortsatta fredsförhandlingar om Mellanöstern, uppger en arabisk diplomat i Arabförbundet, som är samlat till möte i libyska Sirte.”

Annonser

Etiketter: , ,

3 svar to “Patetiska Arabstater…”

 1. nathalie s. Says:

  Araberna är patetiska av många anledningar. Patetiskt är att leka martyrer hela jävla tiden. Patetisk är deras noll tolerans mot israelers rätt att existera. Sen finns det sjuttioelva andra anledningar…

  Arab borde vara synonymt med patetisk.

 2. Danne Says:

  Det verkade inte vara en spik i kistan för araberna att palestinska araber avlossat raketer mot ett israeliskt dagis. Sånt är ok men det får inte byggas hus!!!
  DÅ är fredssamtalen hotade.
  Tragiskt…

 3. Alex Says:

  Det står ganska klart att arabstaterna inte vill ha någon fred, då bosättningarna inte är något problem alls. Det byggande som sker är begränsat till inom de bosättningar som redan existerar, alltså utbyggnad av skolor, sjukhus och bostäder. Inga nya bosättningar byggs, och sedan tidigare avtal har Israel och palestinierna kommit överens om att Israel ska få behålla bosättningarna i utbyte mot Israelisk mark i norr.

  Men varför skulle arabstaterna vilja erkänna den enda demokratiska staten i mellanöstern, som dessutom råkar vara judisk…?
  http://www.freedomhouse.org/template.cfm?page=363&year=2010

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: